Danska Christopher har på senare tid bytt flickidol och känd i Japan mot giftemål, familj och barn. Efter att ha levererat hits i snart ett decennium har något hänt med valet av narrativ i artistens låtar. Innan har musiken handlat väldigt mycket om tjejer, sex och att se bra ut. Men sedan 2019 års album Under The Surface skedde ett skifte där Christopher istället började sjunga om en fejkad värld och hur han egentligen mår. Två år senare alltså i år kom ett nytt album My Blood, som visade på en ännu större mognad. Här byttes elektronisk pojk-pop mot mer organiskt driven musik om de insikter han haft efter att möta kärleken och vilja göra en förändring till det bättre i sitt liv. 

Nordiska Favoriter

Nu släpps ännu en singel bara månader efter nya albumet. I låten If It Weren’t For You får vi skön pop som flirtar subtilt med 80-tal och knyter an till sångarens nya sound. Det är ösigt, charmigt och jag diggar detta så in i bänken. Fortfarande på temat kärlek och uppvaknande hör vi sångaren sjunga om att han hade tappat sitt förstånd om det inte var för hans fru. Att döma av sociala medier och tillhörande video ser set ut som att Christophe verkligen funnit sitt happy ever after tillsammans med sin vackra influencer-fru Cecilie Haugaard. Lyssan in If It Weren’t For You tillägnade den gränslösa kärleken. Jag vill i alla fall springa över fält, skrika över stan och resa över världen till den där speciella personen när jag lyssnar på den här låten och då är jag singel.

 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011