Redo för upplyftande radiopop? Live in Color skapar en nostalgisk och euforisk känsla på nya singeln Enough for you. Till ljudet av luftiga elgitarrer, live-trummor, stråk och subtila syntar förs jag tillbaka till 90-talet och min tonår. Bandet lyckas skickligt kombinera rock med pop där helheten känns genuin och trots nostalgiska inslag, väldigt modern. Allra mest förtjust är jag i hur stråkorkestern sätter en melankolisk och vacker touch till en produktion som driver på i ett starkt tempo. Kanske rent av den perfekta låten att ha som soundtrack till årets sommarminnen och mer specifikt de där stunderna när man blickar ut över horisonten och ser solen långsamt gå ner.

Följ på Apple Music

Live in Color

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.