Lil Nas X broke the internet, som det heter när han landerase videon till Industry Baby i fredags. Här får vi följa rapparen fly från ett fängelse tillsammans med Jack Harlow. Man kan säga att Lil Nas tar tillbaka ordet ”glad” i gay när det blir mycket manligt ögongodis, rosa kläder och en duschscen som blivit samtalsämne och obsession för alla under helgen. Lysande video och het klart banbrytande för genren.

Musikvideon är regisserad av Christian Breslauer och lär bli en kommande klassiker. Själva låten i sig är producerad av Take A Daytrip och Kanye West och tagen från rapparens kommande album Montero.

Låten i sig släpps tillsammans med ett personligt brev till rapparens 20-åriga jag.

”Kära 20-åriga Montero.
Jag skrev en låt till oss. Jag vet att det ibland känns som att det går neråt. Jag vet att din sexualitet har gjort att du känner dig som en utstött bland dina vänner. Jag vet att det varit tungt för dig att gå ifrån att ha den största låten i världen till att vara fast i din lägenhet. Och jag vet om du hör frasen ”one hit wonder” en gång till kan du förintas. Men jag vill att du fortsätter. Jag vill att du inser att du har möjlighet att vara den person du behövde när du växte upp. Jag vill att du slutar tycka synd om dig själv. Och jag vill att du kommer ihåg att den enda personen som måste tro på DIG är DU.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply