Grammisvinnande Sakarias återinträder i rampljuset efter fem års tystnad. Samtidigt som rapparen släpper singeln Deus Ex Machina meddelar han även att ett album är påväg med titeln Ljuset. Med sig på det aktuella släppet har artisten sin son Sakarias II och tillsammans skapar de en lyssningsupplevelse som blandar biblisk referenser med rave-samplingar och klassikern The Logical Song med Supertramp.

Popmuzik Podcast

”Jag upplever att vi sluter en cirkel och påbörjar en ny med det här och jag hoppas att det kan återspegla en liten del av det stora i den värld vi har fått befinna oss i tillsammans de senaste åren. När man är barn har man i bästa fall en relativt obegränsad tankevärld som jag alltid har upplevt är nära det verkligt sanna och vår egentliga potential som inte bör vare sig förenklas eller förkastas som naivitet. ”

Sakarias

Med singeln Deus Ex Machina vill Sakarias skänka hopp och öppna dörren till världen bortom den här. På kommande album säger artisten att han mer än någonsin vill förankra våra sinnen med en alternativ verklighet. Om inte det är en cliffhanger så vet jag inte vad, fortsättning följer…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011