Detta var ju ett samarbete jag inte riktigt kunde se komma. Men samtidigt, är det någon som ska sjunga duett tillsammans med hyllade duon Hooja, så är det väl ändå Miriam Bryant. Sångerskan kan nu lägga till duon från Gällivare till listan av samarbeten efter Veronica Maggio, Zedd och Thomas Stenström för att bara nämna några.

Popmuzik Podcast

Här får vi en härligt medryckande poplåt med pulserande produktion och fullt ös. Det är faktiskt riktigt underhållande. Både i stil och i text. Att alla inblandade verkar ha haft kul när de skapade låten märks om inget i musikvideon som är minst lika härlig som själva låten med sin fritidsgårdsdisco.

Om samarbetet berättar Hooja:

”Vi är glada att meddela att vårt första samarbete är kommet till världen! Oddsen var ungefär lika stora som att fånga en hoppande lax med bara händerna men det är på riktigt! Vi, tillsammans med Miriam Bryant, har gjort en låt där våra världar möter varandra och det tar inte emot att säga, det blev så jävla bra. Men… Inte bara en låt är kommen till jordelivet, även en riktig musikvideo inspelad i Nattavaara. Det var en galen känsla att ha Miriam på besök, hon verkade väldigt nöjd, vi bjöd både på köttsoppa och blodpalt.”

Miriam fortsätter:

”Jag älskar ju Hooja. Jag har ju tyckt att Hooja har varit skitfeta från första gången jag lyssnade noga på texterna, dom är äkta som fan”.

Det känns som vi kan förvänta oss fler samarbeten med Hooja och andra artister efter detta. Eller vad tror du? Kommer det något nytt spännande med antingen Hooja eller Miriam Bryant, så lär det dyka upp här i bloggen. Bokmärk gärna sidan och följ den på sociala medier, så du inte missar alla dagliga musiktips.

Gillar du filmer som tar oss bakom kameran? Ja, men då ska du kolla in denna dokumentär på en kvart om arbetet med musikvideon.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
8
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011