På den nyasläppts debut EP:n Reflections finner vi Dominik Kleins senaste singel Sweet Thing. En låt som ämnar fånga de där alldeles speciella sommarkvällarna med den där alldeles speciella personen vid sin sida. Varmt, kärleksfullt och ömt sjunger Dominik om hur han handlöst faller för kärlekens starka krafter och finner sig själv i ett delirium. Över ett drivande pianoackompanjemang marscherar Dominik till takten av kärlek där vi hör pukor, gitarrer och en ljudbild som bara växer sig allt starkare under låtens 2 minuter och 30 sekunder. Låten landar någonstans mellan pop, indie och arenapop. Och det är exakt i linje med var artisten placerar sig själv. Med en förkärlek till just pop utforskar han sitt sound och väver där in en hel del organiska element som piano och gitarr. 

Dolby Atmos

Just gitarrspelandet i kombination med sång är något artisten gjorde sig känd för på YouTube där han friskt delat med sig av sin musik och på så sätt byggt upp en stor följarskara. Rättvist nog är de ungdomar som en gång mobbade honom i skolan för kärleken till musiken numera trogna fans. Och idag har sångaren uppträtt på stora arenor och setts i TV otaliga gånger. Men trots detta håller artisten kvar vid sin jordnära inställning till att musiken har kraften att förena människor och det är just vad han vill göra. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.