Finns det någon mer klockren referens än Shania Twain! WOW, Bec Sandridge varvar indie och pop på ett sätt som särskiljer henne från all konkurrens. Helheten känns lyxig, välproducerad och enormt hookig! Tagen från sångerskans helt nya EP Lost Dog är fokussingeln Easy to go bad en glädjefylld resa där artisten får låta sin kreativitet flöda fritt. Texten talar om hur vi ofta faller för det bekväma men uppmanar samtidigt till att bryta sig loss från dessa mönster.

Popmuzik Podcast

”Det är alldeles för lätt att gå tillbaka till något som känns som hemma. För mig förkroppsligar den här låten den där äckliga känslan av att vara instängd i en bil, hela dagen, med ont i magen.”

Bec Sandridge

Den aktuella EP:n presenterar fem spår där Bec får utrymme att presentera sin unika syn på pop och delge sitt allra innersta.

”Jag var lite av en vilsen hund, och jag förlorade också min hund. Denna EP är en ögonblicksbild från den tiden. Målet var att ta mig tid och skriva mina bästa låtar hittills. På min debutskiva kände jag att jag inte hade gått så långt jag kunde när det gäller att vara edgy. För mig känns många av låtarna som att köra in i en solnedgång, inga solglasögon, med värk i maggropen. Det är sjukt vackert och du blir tillfälligt blind.

Bec Sandridge
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.