Finns det någon mer klockren referens än Shania Twain! WOW, Bec Sandridge varvar indie och pop på ett sätt som särskiljer henne från all konkurrens. Helheten känns lyxig, välproducerad och enormt hookig! Tagen från sångerskans helt nya EP Lost Dog är fokussingeln Easy to go bad en glädjefylld resa där artisten får låta sin kreativitet flöda fritt. Texten talar om hur vi ofta faller för det bekväma men uppmanar samtidigt till att bryta sig loss från dessa mönster.

Apple Music Svensk Pop

”Det är alldeles för lätt att gå tillbaka till något som känns som hemma. För mig förkroppsligar den här låten den där äckliga känslan av att vara instängd i en bil, hela dagen, med ont i magen.”

Bec Sandridge

Den aktuella EP:n presenterar fem spår där Bec får utrymme att presentera sin unika syn på pop och delge sitt allra innersta.

”Jag var lite av en vilsen hund, och jag förlorade också min hund. Denna EP är en ögonblicksbild från den tiden. Målet var att ta mig tid och skriva mina bästa låtar hittills. På min debutskiva kände jag att jag inte hade gått så långt jag kunde när det gäller att vara edgy. För mig känns många av låtarna som att köra in i en solnedgång, inga solglasögon, med värk i maggropen. Det är sjukt vackert och du blir tillfälligt blind.

Bec Sandridge
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.