Kanske är detta sommaren när vi upplever klubben, utelivet och storskaliga spelaningar? Oavsett vill Reuben Hester ge oss en tidlös party-anthem om bekymmersfri stunder. Där berusningen lägger sig som en skimrande dimma över vår tillvaro och skapar ett tillfälligt lyckovakuum. Låten Time Of My Life talar rätt och slätt om att släppa kontrollen och ja, ibland kan det vara exakt vad man behöver i en hårt hållen vardag. 

Popmuzik in Dolby Atmos

”Vi tappar alla kontrollen någon gång .. Jag tappade kontrollen ett tag och det var fantastiskt! Men det kunde inte vara för evigt … Jag antar att det var min flykt! Tills jag var redo att möta mina demoner.”

Reuben Hester

Trots ett budskap och party och verklighetsflykt gömmer sig ett djupare budskap om att våga möta ens verkliga problem. Här får vi alltså en dansvänlig party-bop med underliggande djup. Med andra ord den perfekta blandning för att skapa riktigt bra pop. Med mix av en producent som arbetat med namn som bland annat Dua Lipa och Lady Gaga känns det som Time Of My Life har omedelbar hit-potential. Videon till singeln är inspelad i Berlin och låter oss följa med på den vilda utekvällen artisten sjunger om i realtid. Ganska häftigt va?! Ni ser och hör denna banger här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.