Kanske är detta sommaren när vi upplever klubben, utelivet och storskaliga spelaningar? Oavsett vill Reuben Hester ge oss en tidlös party-anthem om bekymmersfri stunder. Där berusningen lägger sig som en skimrande dimma över vår tillvaro och skapar ett tillfälligt lyckovakuum. Låten Time Of My Life talar rätt och slätt om att släppa kontrollen och ja, ibland kan det vara exakt vad man behöver i en hårt hållen vardag. 

”Vi tappar alla kontrollen någon gång .. Jag tappade kontrollen ett tag och det var fantastiskt! Men det kunde inte vara för evigt … Jag antar att det var min flykt! Tills jag var redo att möta mina demoner.”

Reuben Hester

Trots ett budskap och party och verklighetsflykt gömmer sig ett djupare budskap om att våga möta ens verkliga problem. Här får vi alltså en dansvänlig party-bop med underliggande djup. Med andra ord den perfekta blandning för att skapa riktigt bra pop. Med mix av en producent som arbetat med namn som bland annat Dua Lipa och Lady Gaga känns det som Time Of My Life har omedelbar hit-potential. Videon till singeln är inspelad i Berlin och låter oss följa med på den vilda utekvällen artisten sjunger om i realtid. Ganska häftigt va?! Ni ser och hör denna banger här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.