Kanske är detta sommaren när vi upplever klubben, utelivet och storskaliga spelaningar? Oavsett vill Reuben Hester ge oss en tidlös party-anthem om bekymmersfri stunder. Där berusningen lägger sig som en skimrande dimma över vår tillvaro och skapar ett tillfälligt lyckovakuum. Låten Time Of My Life talar rätt och slätt om att släppa kontrollen och ja, ibland kan det vara exakt vad man behöver i en hårt hållen vardag. 

Svensk Pop Apple Music

”Vi tappar alla kontrollen någon gång .. Jag tappade kontrollen ett tag och det var fantastiskt! Men det kunde inte vara för evigt … Jag antar att det var min flykt! Tills jag var redo att möta mina demoner.”

Reuben Hester

Trots ett budskap och party och verklighetsflykt gömmer sig ett djupare budskap om att våga möta ens verkliga problem. Här får vi alltså en dansvänlig party-bop med underliggande djup. Med andra ord den perfekta blandning för att skapa riktigt bra pop. Med mix av en producent som arbetat med namn som bland annat Dua Lipa och Lady Gaga känns det som Time Of My Life har omedelbar hit-potential. Videon till singeln är inspelad i Berlin och låter oss följa med på den vilda utekvällen artisten sjunger om i realtid. Ganska häftigt va?! Ni ser och hör denna banger här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011