Kendra Checketts kommer från staden San Diego i södra Kalifornien. Här är artisten aktuell med singeln Kinda, sorta. På denna singel bjuds vi på en medryckande poplåt som är uppbyggt av ett stadigt trumarrangemang samt en skön basgång. detta får sedan ligga till grunden till sångerskans berättelse om när hon tror att hon kommer att sabba en date. Det blir underhållande och som sagt väldigt catchigt. Känns definitivt som en låt som kommer dyka upp på soundtracket till en Netflix-film en dag.

Följ på Apple Music

Med Kinda, sorta följer Checketts upp singeln Kiss kiss, bye bye som hon släppte tidigare i år.
Hon har även varit med i The Voice under seriens 16:e säsong och jobbar just nu på en EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.