Kendra Checketts kommer från staden San Diego i södra Kalifornien. Här är artisten aktuell med singeln Kinda, sorta. På denna singel bjuds vi på en medryckande poplåt som är uppbyggt av ett stadigt trumarrangemang samt en skön basgång. detta får sedan ligga till grunden till sångerskans berättelse om när hon tror att hon kommer att sabba en date. Det blir underhållande och som sagt väldigt catchigt. Känns definitivt som en låt som kommer dyka upp på soundtracket till en Netflix-film en dag.

Apple Music Svensk Pop

Med Kinda, sorta följer Checketts upp singeln Kiss kiss, bye bye som hon släppte tidigare i år.
Hon har även varit med i The Voice under seriens 16:e säsong och jobbar just nu på en EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.