Kendra Checketts kommer från staden San Diego i södra Kalifornien. Här är artisten aktuell med singeln Kinda, sorta. På denna singel bjuds vi på en medryckande poplåt som är uppbyggt av ett stadigt trumarrangemang samt en skön basgång. detta får sedan ligga till grunden till sångerskans berättelse om när hon tror att hon kommer att sabba en date. Det blir underhållande och som sagt väldigt catchigt. Känns definitivt som en låt som kommer dyka upp på soundtracket till en Netflix-film en dag.

Popmuzik Lover Patreon

Med Kinda, sorta följer Checketts upp singeln Kiss kiss, bye bye som hon släppte tidigare i år.
Hon har även varit med i The Voice under seriens 16:e säsong och jobbar just nu på en EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011