Såhär känns det att vara levande sjunger Maggie Szabo i sin nya singel This is Life. En låt vars budskap är att agera upplyftande och motiverande. Kanske precis vad vi behöver i sommarvärmen? Att släppa våra problem och bara omfamna stunden och på så sätt skapa minnen för livet. I en produktion som doftar nytändning och andas storartad pop får vi här en för visso ganska traditionellt uppbyggd låt, men gjord på helt rätt sätt. Med sitt mid-tempo och läckra refräng är This is Life både en otroligt skön låt att lyssna till som även bär på ett djupare budskap om att leva i realtiden.

DOLBY ATMOS

Med ursprung från Kanada men i nuläget bosatt i Los Angeles har den här lovande artisten släppt en hel del singlar det senaste. Och allt leder upp till en EP som släpps sista juli. Med en frekvent utgivning av låtar har även artisten rönt framgångar på Spotifys spellistor, men även premiärspelats i Rolling Stone och funnit sitt namn på Billboard och New Music Friday i flertalet länder. Därtill brinner Maggie för HBTQ rörelsen och hennes förra singel Don’t give up skrevs i syfte att samla in pengar till ungdomar vars läggning har blivit ett hinder för deras livskvalitet.

Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011