Såhär känns det att vara levande sjunger Maggie Szabo i sin nya singel This is Life. En låt vars budskap är att agera upplyftande och motiverande. Kanske precis vad vi behöver i sommarvärmen? Att släppa våra problem och bara omfamna stunden och på så sätt skapa minnen för livet. I en produktion som doftar nytändning och andas storartad pop får vi här en för visso ganska traditionellt uppbyggd låt, men gjord på helt rätt sätt. Med sitt mid-tempo och läckra refräng är This is Life både en otroligt skön låt att lyssna till som även bär på ett djupare budskap om att leva i realtiden.

Apple Music Svensk Pop

Med ursprung från Kanada men i nuläget bosatt i Los Angeles har den här lovande artisten släppt en hel del singlar det senaste. Och allt leder upp till en EP som släpps sista juli. Med en frekvent utgivning av låtar har även artisten rönt framgångar på Spotifys spellistor, men även premiärspelats i Rolling Stone och funnit sitt namn på Billboard och New Music Friday i flertalet länder. Därtill brinner Maggie för HBTQ rörelsen och hennes förra singel Don’t give up skrevs i syfte att samla in pengar till ungdomar vars läggning har blivit ett hinder för deras livskvalitet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.