Såhär känns det att vara levande sjunger Maggie Szabo i sin nya singel This is Life. En låt vars budskap är att agera upplyftande och motiverande. Kanske precis vad vi behöver i sommarvärmen? Att släppa våra problem och bara omfamna stunden och på så sätt skapa minnen för livet. I en produktion som doftar nytändning och andas storartad pop får vi här en för visso ganska traditionellt uppbyggd låt, men gjord på helt rätt sätt. Med sitt mid-tempo och läckra refräng är This is Life både en otroligt skön låt att lyssna till som även bär på ett djupare budskap om att leva i realtiden.

Popmuzik Podcast

Med ursprung från Kanada men i nuläget bosatt i Los Angeles har den här lovande artisten släppt en hel del singlar det senaste. Och allt leder upp till en EP som släpps sista juli. Med en frekvent utgivning av låtar har även artisten rönt framgångar på Spotifys spellistor, men även premiärspelats i Rolling Stone och funnit sitt namn på Billboard och New Music Friday i flertalet länder. Därtill brinner Maggie för HBTQ rörelsen och hennes förra singel Don’t give up skrevs i syfte att samla in pengar till ungdomar vars läggning har blivit ett hinder för deras livskvalitet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.