Klassisk rock möter popmusik i ett virvlande landskap av syntar och arenatrummor samt ekande gitarrer i låten Better Now. Det är den Amerikansk-Australiensiska duon Mothgal som debuterar med denna något nostalgiska men samtidigt tidlösa ljudbild. Låten utforskar att vara stark i sig själv och sina beslut trots hjärtskärande situationer och falska ursäkter. Ett förhållandevis mörkt tema som kontrasteras mot en elektronisk och relativt upplyftande produktion. 

Favoriter Apple Music

Med utgångspunkt från Nashville består denna duo av sångerskan Courtney Wray och producenten Alex Tomlins. De två möttes på ett gig där båda spelade och har därefter tillsammans uppträtt dryga 400 gånger. Duon delar en gedigen bakgrund inom musikskapande och har sysslat med låtskrivande, sång och spelar diverse instrument. Gemensamt skapar de alltså Mothgal och första smkprovet är definitivt intressant. Vi ser med spänning på vad som komma skall. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.