Då var det dags att upptäcka en debutant här i bloggen idag.
Ozie Vox är en artist och producent från Los Angeles som bland annat har en bakgrund i black metal-scenen. Det är helt klart en helt annan sida vi får av artisten med singeln Changes.
Musiken är mer elektronisk och Ozie Vox hämtar inspiration från akter som Purity Ring, DJ Snake och 3LAU.

Följ på Apple Music

Debutsingeln Changes bjuder på varma, drömliknande toner och en melankolisk känsla, där en skön rytm mixas med flöjt och vacker sång. Jag tänkte i alla fall lite på Enigma när jag hörde inledningen av låten.

Låten i sig kom till under pandemin och tvingade artisten att hitta nya lösningar i sitt skapande, så som att kontakta sångare som han aldrig träffat som kunde sätta sina röster på hans låtar.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

Changes handlar om känslorna jag hade om mig själv, samhället, vänner, familj och bara livet i allmänhet under covid. Vi tvingades bli ensamma varelser frånkopplade från varandra. Att förstå att, oavsett hur klyschigt det än låter, så definierar inte vårt förflutna vilka vi är, utan tillåter oss alltid att förändras.”

Följ Ozie Vox:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011