Då var det dags att upptäcka en debutant här i bloggen idag.
Ozie Vox är en artist och producent från Los Angeles som bland annat har en bakgrund i black metal-scenen. Det är helt klart en helt annan sida vi får av artisten med singeln Changes.
Musiken är mer elektronisk och Ozie Vox hämtar inspiration från akter som Purity Ring, DJ Snake och 3LAU.

KMR Studios

Debutsingeln Changes bjuder på varma, drömliknande toner och en melankolisk känsla, där en skön rytm mixas med flöjt och vacker sång. Jag tänkte i alla fall lite på Enigma när jag hörde inledningen av låten.

Låten i sig kom till under pandemin och tvingade artisten att hitta nya lösningar i sitt skapande, så som att kontakta sångare som han aldrig träffat som kunde sätta sina röster på hans låtar.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

Changes handlar om känslorna jag hade om mig själv, samhället, vänner, familj och bara livet i allmänhet under covid. Vi tvingades bli ensamma varelser frånkopplade från varandra. Att förstå att, oavsett hur klyschigt det än låter, så definierar inte vårt förflutna vilka vi är, utan tillåter oss alltid att förändras.”

Följ Ozie Vox:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.