Vi tar oss till Malmö för att upptäcka en ny grupp bestående av Victor Hanning, Ola Wirling, Paulina Rydnemalm, Leo Zethraeus, Hanna Söderqvist och Andy Yeo. Tillsammans bildar de Nordic Sad och de har faktiskt varit aktiva sedan 2019. Men bandet har upplevt bakslag på bakslag under resans gång. Allt från hårddiskar som brunnit, en pandemi som ledde till respiratorvård, en av medlemmarna behövde ta sig i kragen och checka in på rehab och en blev besatt av en demon. Så det är nästan ett under att de står här idag och kan debutera med singeln Here to survive.

Favoriter Apple Music

Här får vi dramatisk och elegant pop som med sina bakvända loopar och änglakörer hyllar demonen som besatt studion. Demonen som kommit att bli den största inspirationskällan. Det är en låt om överlevnad, livet och mörkret man måste ta sig igenom för att nå ljuset.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.