Vi tar oss till Malmö för att upptäcka en ny grupp bestående av Victor Hanning, Ola Wirling, Paulina Rydnemalm, Leo Zethraeus, Hanna Söderqvist och Andy Yeo. Tillsammans bildar de Nordic Sad och de har faktiskt varit aktiva sedan 2019. Men bandet har upplevt bakslag på bakslag under resans gång. Allt från hårddiskar som brunnit, en pandemi som ledde till respiratorvård, en av medlemmarna behövde ta sig i kragen och checka in på rehab och en blev besatt av en demon. Så det är nästan ett under att de står här idag och kan debutera med singeln Here to survive.

POPMUZIK SUMMER

Här får vi dramatisk och elegant pop som med sina bakvända loopar och änglakörer hyllar demonen som besatt studion. Demonen som kommit att bli den största inspirationskällan. Det är en låt om överlevnad, livet och mörkret man måste ta sig igenom för att nå ljuset.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011