Den isländske artisten GREYSKIES jobbar just nu mot sitt debutalbum. Senast ut från det är singeln Eyes som du kan lyssna till här nedan. Här bjuds vi på rock-pop med skön mörk svärta över sig. Själv tycker jag det är just när låten övergår till refrängen som den verkligen blommar ut.

Apple Music Svensk Pop

Om själva låten berättar artisten för bloggen:

Eyes är en låt om när känslorna blir överväldigande och du känner att du inte har någon aning om vad du ska göra för att få ut av den känslan. Den berättar om de rädslor och problem jag själv behöver stå ut med. Produktionen lutar mer in i rocken och fångar perfekt stämningen och känslan av låten. ”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.