Den isländske artisten GREYSKIES jobbar just nu mot sitt debutalbum. Senast ut från det är singeln Eyes som du kan lyssna till här nedan. Här bjuds vi på rock-pop med skön mörk svärta över sig. Själv tycker jag det är just när låten övergår till refrängen som den verkligen blommar ut.

Favoriter Apple Music

Om själva låten berättar artisten för bloggen:

Eyes är en låt om när känslorna blir överväldigande och du känner att du inte har någon aning om vad du ska göra för att få ut av den känslan. Den berättar om de rädslor och problem jag själv behöver stå ut med. Produktionen lutar mer in i rocken och fångar perfekt stämningen och känslan av låten. ”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011