NAIVT är en trio som består av William Ewerblad, Max Setterström och Viggo Runsten. De gick samma musikklass i Stockholm innan de spreds till olika universitetsstäder över landet, men de fortsatte ändå att skapa musik ihop.

Svensk Pop Apple Music

Trion debuterar nu med singeln Linnea. En somrig och medryckande låt som inspirerats av klassiska popakter, vilket du kommer att märka på arrangemanget som bygger på starka melodier. Skönt! Men, har ens musiksmak inspirerats av akter som Billy Joel, John Denver och Kenny Rogers är det inte konstigt att det blir såhär härligt och melodiskt.

Linnea i sig handlar om den unga desperata kärleken till sin soulmate. Du vet, den naiva känslan av att riskera missa någon eller något man aldrig mer får uppleva.
Det är väl här som NAIVT gör skäl för namnet. Bra poplåtar om att vara ung och lite naiv. Men bra poplåtar blir det ju oftast av den inställningen. Eller vad säger du?

NAIVIT

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011