För oss som älskar låtar med känsla av 80-tal, så kommer här för en gång skull en spansk poplåt. Det är bandet The Klub under ledning av Henrik Strater, som ger oss skönt pulserande känsla av new wave och synthpop med singeln Me quedo sin aliento. En låt som handlar om att vara just utmattad i slutet av ett förhållande.

KMR Studios

Låten i sig är tagen från The Klubs EP Heroes of the Night som släpptes så långt tillbaka som 2019, men det är först nu som videon till låten släppts, så den kändes ju passande här i bloggen bland alla poplåtar. Har hört att det kommer bli inne med latinopop under sommaren, så det är lika bra att sparka igång med en gång inför säsongen.

-Jag kan även rekommendera dig att lyssna på hela EP:n. Det är en riktig pop-pärla och jag blev helt lycklig av låten Only you.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.