Ibland kan man få en nästintill utomkroppslig upplevelse. Fylld av ny perspektiv och hungrig på livet skulle även dessa stunder av livsinsikter kunna beskrivas som att vara med i en musikvideo. Precis detta sjunger 11 Roses om i nya singeln Music Video. 

Följ på Apple Music

”Låten är en återspegling av dagen och insikten om att det finns så mycket mer där ute bortom den lilla staden och sakerna du är van vid.”

11 Roses

Bakom 11 Roses finner vi James Lamb och Richard Craker. Båda bor på varsina delar av världen, men tillsammans har de genom sitt gemensamma artistprojekt skapat något unikt. Båda kommer från kaotiska, utmanande men samtidigt musikaliskt kunniga bakgrunder. Livserfarenheter de för med sig in i sitt musikskapande och tar sig uttryck i introspektiv atmosfärisk popmusik. Ljudbilden påminner i stora drag om dagens strömlinjeformade indiepop, men med säregna drag som får duon att sticka ut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011