Ibland kan man få en nästintill utomkroppslig upplevelse. Fylld av ny perspektiv och hungrig på livet skulle även dessa stunder av livsinsikter kunna beskrivas som att vara med i en musikvideo. Precis detta sjunger 11 Roses om i nya singeln Music Video. 

Popmuzik Podcast

”Låten är en återspegling av dagen och insikten om att det finns så mycket mer där ute bortom den lilla staden och sakerna du är van vid.”

11 Roses

Bakom 11 Roses finner vi James Lamb och Richard Craker. Båda bor på varsina delar av världen, men tillsammans har de genom sitt gemensamma artistprojekt skapat något unikt. Båda kommer från kaotiska, utmanande men samtidigt musikaliskt kunniga bakgrunder. Livserfarenheter de för med sig in i sitt musikskapande och tar sig uttryck i introspektiv atmosfärisk popmusik. Ljudbilden påminner i stora drag om dagens strömlinjeformade indiepop, men med säregna drag som får duon att sticka ut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.