Mat Kearney är en artist med Nashville som bas. Han jobbar just nu mot sitt kommande album January Flower som släpps den 21:a Maj och med det följer sångaren upp albumet CRAZYTALK från 2018.

Skicka in din musik

Från det nya albumet kan du här höra den medryckande singeln Anywhere with you. En låt som har en förväntansfull känsla över sig och känns nästan som ett äventyr i sig. Pulsen i trummorna och den flygande känslan i syntharna. Väldigt härlig och upplyftande.

Mat berättar för bloggen:

”Jag är en sjätte generation Oregonian. Min familj bosatte sig i väst i täckta vagnar. Det finns en pionjäranda som var kul att försöka sätta in låten. Jag har rest en hel del och har kunnat se många ställen och det finns en känsla som du får när du befinner dig på en vacker plats och inte är med den person du älskar. Det är lika delar önskan att se och utforska, men också att få göra det med någon för att göra upplevelsen ännu rikare.

Jag skrev faktiskt den här låten före karantän och förstod aldrig hur mycket kraft det skulle få, eller menar att det skulle ta, tills jag satt fast hemma och drömde att jag kunde resa och uppleva äventyr med människor jag älskar. Jag insåg inte hur mycket jag uppskattade det. Kanske har vi alla mer uppskattning för att kunna resa och uppleva de platser vi älskar än vi gjorde innan denna låsning. ”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011