Mat Kearney är en artist med Nashville som bas. Han jobbar just nu mot sitt kommande album January Flower som släpps den 21:a Maj och med det följer sångaren upp albumet CRAZYTALK från 2018.

Popmuzik Popcast

Från det nya albumet kan du här höra den medryckande singeln Anywhere with you. En låt som har en förväntansfull känsla över sig och känns nästan som ett äventyr i sig. Pulsen i trummorna och den flygande känslan i syntharna. Väldigt härlig och upplyftande.

Mat berättar för bloggen:

”Jag är en sjätte generation Oregonian. Min familj bosatte sig i väst i täckta vagnar. Det finns en pionjäranda som var kul att försöka sätta in låten. Jag har rest en hel del och har kunnat se många ställen och det finns en känsla som du får när du befinner dig på en vacker plats och inte är med den person du älskar. Det är lika delar önskan att se och utforska, men också att få göra det med någon för att göra upplevelsen ännu rikare.

Jag skrev faktiskt den här låten före karantän och förstod aldrig hur mycket kraft det skulle få, eller menar att det skulle ta, tills jag satt fast hemma och drömde att jag kunde resa och uppleva äventyr med människor jag älskar. Jag insåg inte hur mycket jag uppskattade det. Kanske har vi alla mer uppskattning för att kunna resa och uppleva de platser vi älskar än vi gjorde innan denna låsning. ”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.