Popundret Boy In Space gör sig redo för nästa kapitel i sin karriär genom att följa upp förra årets succé-EP FRONTYARD med systerplattan BACKYARD som släpps den 16 september. Om förra EP:n visualiserade framsidan av en trädgård står nya singeln Asshole för baksidan och utforskar teman som paranoia, depression och ångest. Ljudbilden blandar lo-fi pop och melodisk pop-punk, vilket resulterar i ett upplyftande sound med innerliga ämnen som många kan relatera till. 

Följ på Apple Music

Backyard är en annan sida av mig som artist som jag inte har visat förut till fullo. Ett försök till att gå utanför mina egna ramar. Asshole är en låt som jag skrev väldigt självreflekterande. För att göra allt lite lättare så skrev jag texterna över en väldigt poppig och glad melodi”

Boy In Space

I tillhörande musikvideo tar artisten ett spännande visuellt grepp och vi ser honom framföra låten med ett live-band poserande under en fotografering. Det ligger spänning i luften och vad som börjar på ett lekfullt och ironiskt sätt urartar allteftersom. Lika lysande som altid här är Asshole. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.