Popundret Boy In Space gör sig redo för nästa kapitel i sin karriär genom att följa upp förra årets succé-EP FRONTYARD med systerplattan BACKYARD som släpps den 16 september. Om förra EP:n visualiserade framsidan av en trädgård står nya singeln Asshole för baksidan och utforskar teman som paranoia, depression och ångest. Ljudbilden blandar lo-fi pop och melodisk pop-punk, vilket resulterar i ett upplyftande sound med innerliga ämnen som många kan relatera till. 

KMR Studios

Backyard är en annan sida av mig som artist som jag inte har visat förut till fullo. Ett försök till att gå utanför mina egna ramar. Asshole är en låt som jag skrev väldigt självreflekterande. För att göra allt lite lättare så skrev jag texterna över en väldigt poppig och glad melodi”

Boy In Space

I tillhörande musikvideo tar artisten ett spännande visuellt grepp och vi ser honom framföra låten med ett live-band poserande under en fotografering. Det ligger spänning i luften och vad som börjar på ett lekfullt och ironiskt sätt urartar allteftersom. Lika lysande som altid här är Asshole. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.