Popundret Boy In Space gör sig redo för nästa kapitel i sin karriär genom att följa upp förra årets succé-EP FRONTYARD med systerplattan BACKYARD som släpps den 16 september. Om förra EP:n visualiserade framsidan av en trädgård står nya singeln Asshole för baksidan och utforskar teman som paranoia, depression och ångest. Ljudbilden blandar lo-fi pop och melodisk pop-punk, vilket resulterar i ett upplyftande sound med innerliga ämnen som många kan relatera till. 

Popmuzik Podcast

Backyard är en annan sida av mig som artist som jag inte har visat förut till fullo. Ett försök till att gå utanför mina egna ramar. Asshole är en låt som jag skrev väldigt självreflekterande. För att göra allt lite lättare så skrev jag texterna över en väldigt poppig och glad melodi”

Boy In Space

I tillhörande musikvideo tar artisten ett spännande visuellt grepp och vi ser honom framföra låten med ett live-band poserande under en fotografering. Det ligger spänning i luften och vad som börjar på ett lekfullt och ironiskt sätt urartar allteftersom. Lika lysande som altid här är Asshole. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011