Det är dags för bloggen att upptäcka ny synthpop från Irland.

Svensk Pop Apple Music

Det är Bloodinwater från Dublin som här släpper singeln Pure devotion. Med en mörk, nästan suggestiv produktion bygger artisten upp stämningen. Inspiration kommer från 80-talets new wave och borde passa fan av akter som Depeche Mode, The Cure och absolut fans en del filmmusik så som den John Carpenter skapat genom åren.

Jag tyckte ju detta var riktigt skönt. Speciellt när stråkarna kommer in mot slutet blir det just väldigt filmsikt. Låten i sig är som sagt mörkt stämningsfull, vilket jag gillar. Allt uppbyggt av ett läckert beat och syntharrangemang som löper igenom låten. Känns som låten borde dyka upp i en film förr eller senare, eller vad säger du?

Pure devotion är tagen från Bloodinwaters kommande debutalbum Delicate Remains.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011