Cloudy June är tillbaka i bloggen med den medryckande singeln Devil is a woman som dryper av attityd. Med mörk produktion som färgats av läckra hiphop-beats och en hitig melodi ger sångerskan oss en låt om att ta för sig som kvinna och kämpa för sin frihet. Något som vi ser händer på många ställen runt om i världen just nu. Där mansdominerande länder använder religion för att trycka ner och förslava kvinnan. Tillslut måste det vara nog och patriarkat krossas. För allas bästa.

POPMUZIK SUMMER

Cloudy Jane berättar:

”Om en kvinna som kämpar för frihet blir djävulen i någons ögon, går jag hellre till helvetet med henne än till deras himmel. Det är vad Devil is a woman handlar om.”

I den läckra videon ser vi Cloudy June som en amason innan hon tar sig ner till helvetet.

Följ Cloudy June på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011