Cloudy June är tillbaka i bloggen med den medryckande singeln Devil is a woman som dryper av attityd. Med mörk produktion som färgats av läckra hiphop-beats och en hitig melodi ger sångerskan oss en låt om att ta för sig som kvinna och kämpa för sin frihet. Något som vi ser händer på många ställen runt om i världen just nu. Där mansdominerande länder använder religion för att trycka ner och förslava kvinnan. Tillslut måste det vara nog och patriarkat krossas. För allas bästa.

Nordiska Favoriter

Cloudy Jane berättar:

”Om en kvinna som kämpar för frihet blir djävulen i någons ögon, går jag hellre till helvetet med henne än till deras himmel. Det är vad Devil is a woman handlar om.”

I den läckra videon ser vi Cloudy June som en amason innan hon tar sig ner till helvetet.

Följ Cloudy June på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.