Cloudy June är tillbaka i bloggen med den medryckande singeln Devil is a woman som dryper av attityd. Med mörk produktion som färgats av läckra hiphop-beats och en hitig melodi ger sångerskan oss en låt om att ta för sig som kvinna och kämpa för sin frihet. Något som vi ser händer på många ställen runt om i världen just nu. Där mansdominerande länder använder religion för att trycka ner och förslava kvinnan. Tillslut måste det vara nog och patriarkat krossas. För allas bästa.

Nordiska Favoriter

Cloudy Jane berättar:

”Om en kvinna som kämpar för frihet blir djävulen i någons ögon, går jag hellre till helvetet med henne än till deras himmel. Det är vad Devil is a woman handlar om.”

I den läckra videon ser vi Cloudy June som en amason innan hon tar sig ner till helvetet.

Följ Cloudy June på sociala medier.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.