Nick Batterham är en singer-songwriter från Melbourne i Australien. Med singeln Turbulence tar sångaren ännu ett steg mott sitt kommande album Lovebirds som släpps den 23:e April och med det följer artisten upp albumet Empire från 2019.

Svensk Pop

Singeln Turbulence bjuder oss på ett klassiks poparrangemang som inleds med ett avskalat pianoarrangemang för att sedan växa sig stor i produktionen. Det är vackra stråkar, Sgt. Pepper-gitarrer och trummor som tar oss till en tid då popmusik verkligen var ett hantverk. Det är vemod och stora gester på samma gång. Med andra ord så är det helt underbar popmusik.

Om singeln berättar Batterham för bloggen:

”Ett försök att vara ödmjuk i nederlag, ett välsignat farväl till en flyktig älskare. “May everywhere you fly from here be safe and smooth, high up above my turbulence…” Låten har fått ny betydelse eftersom vi inte kan flyga någonstans längre.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.