Nick Batterham är en singer-songwriter från Melbourne i Australien. Med singeln Turbulence tar sångaren ännu ett steg mott sitt kommande album Lovebirds som släpps den 23:e April och med det följer artisten upp albumet Empire från 2019.

Apple Music Svensk Pop

Singeln Turbulence bjuder oss på ett klassiks poparrangemang som inleds med ett avskalat pianoarrangemang för att sedan växa sig stor i produktionen. Det är vackra stråkar, Sgt. Pepper-gitarrer och trummor som tar oss till en tid då popmusik verkligen var ett hantverk. Det är vemod och stora gester på samma gång. Med andra ord så är det helt underbar popmusik.

Om singeln berättar Batterham för bloggen:

”Ett försök att vara ödmjuk i nederlag, ett välsignat farväl till en flyktig älskare. “May everywhere you fly from here be safe and smooth, high up above my turbulence…” Låten har fått ny betydelse eftersom vi inte kan flyga någonstans längre.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.