Viktor Ejwertz börjar ladda upp inför kommande andra albumet Fri, som sångaren släpper den 2:a Juni och då följer upp debutalbumet Drömmen från 2019.

Nordiska Favoriter

Först ut från det nya albumet är singeln Hemlighet. En skönt rytmisk och funkig poplåt om en längtan efter att höra ihop. Produktionen soulig och med sitt mer elektroniska arrangemang ger det också en annan sida av artisten. Det känns lekfullt och hitigt skulle jag säga.
Spännande utveckling för Viktor och personligen en ny favoritlåt med sångaren.

Viktor Ejwertz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.