Med en otroligt soulig röst och distad mörk basgång fullkomligt briljerar artisten JB Somers på singeln Hurt You. Refrängen är minimalistisk perfektion, där JB Somers visar att det inte behövs en överdådig refräng för att skapa rytm. Melodi och sång är minst lika mycket ett instrument som skapar vackra ackord. Singeln är därtill förvånansvärt dans-vänlig med sitt något house-inspirerade beat och elektriska syntar. 

Följ på Apple Music

Pratar vi innebörd är låten Hur You skriven som en hyllning till artistens systers liv och hennes kärlek till musik. Definitivt ett vackert budskap och något som ger låten en djupare mening. 

För tillfället utgår artisten från Nashville, Tennessee där han under pandemin ägnar sig åt att skriva låtar och följa sin dröm om artisteriet. Andra singeln från artstien hör ni alltså här i bloggen. Lägg även namnet JB Somers på minnet för den här killen har definitivt något unikt i sitt uttryck och röst. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.