Luftig produktion och svävande gitarrer välkomnar oss in i BELLA WINTHs självklara pophit Han är en 10’a men. Catchy är ledordet och texten skriven tillsammans med Gustav Blomberg. Vi hör sångerskan berätta om den problematik som medföljer en relation som går upp och ner utan att finna någon stadig punkt. Liksom alltid är BELLAs unika stämma det som framkallar gåshud och på det aktuella släppet visar hon prov på sin strålande vokala förmåga.

Popmuzik Lover

BELLA WINTH

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.