Han blev nyligen utsedd till Sveriges bäst klädde man enligt tidningen Elle. Nu, lagom till just sommaren släpper Omar Rudberg gåshudsballaden She fell in love in the Summer. En låt om en flicka som blev kär och sedan dumpad för att sedan försvinna. Vackert, tragiskt och hjärtskärande om att inte känna sig älskad. Otroligt känslofyllt framfört av Omar och produktionen är verkligen kraftfull och effektiv. Samtidigt är texten snyggt uppmålad när den går från någon som är kär till någon som inte längre känner sig älskad.
She believed someone loved her” till att i nästa vers bli ”She believed no one loved her”.
Som sagt, gåshud.

Svensk Pop Apple Music

Låten är skriven av Noak Hellsing, Johan Lindbrandt och Robin Stjernberg. För regin av musikvideon står Faramarz Gosheh.

Om du gillar bakom kulisserna-filmer, så kan du se en kort dokumentär om arbetet med musikvideon i denna video.

Omar Rudberg

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011