Han blev nyligen utsedd till Sveriges bäst klädde man enligt tidningen Elle. Nu, lagom till just sommaren släpper Omar Rudberg gåshudsballaden She fell in love in the Summer. En låt om en flicka som blev kär och sedan dumpad för att sedan försvinna. Vackert, tragiskt och hjärtskärande om att inte känna sig älskad. Otroligt känslofyllt framfört av Omar och produktionen är verkligen kraftfull och effektiv. Samtidigt är texten snyggt uppmålad när den går från någon som är kär till någon som inte längre känner sig älskad.
She believed someone loved her” till att i nästa vers bli ”She believed no one loved her”.
Som sagt, gåshud.

Dolby Atmos

Låten är skriven av Noak Hellsing, Johan Lindbrandt och Robin Stjernberg. För regin av musikvideon står Faramarz Gosheh.

Om du gillar bakom kulisserna-filmer, så kan du se en kort dokumentär om arbetet med musikvideon i denna video.

Omar Rudberg

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.