Charly Haze är en sångerska, låtskrivare och producent med bas i London. Hon släppte bland annat EP:n Getaway Car 2021 och du har hört en del av hennes singlar här i bloggen.

Nordiska Favoriter

Nu är det dags för Charly att släppa singeln Busy minds. En drömliknande poplåt med luftiga synthar som andas 80-tal och ett skönt beat som löper igenom produktionen. Över musiken ligger Hazes mjuka popröst som sjunger om utmaningarna att försöka leva med någon som har ADHD.

Om singeln berättar Charly Haze för bloggen.

”Texten är baserade på tidigare relationer med partners som har diagnostiserats med ADHD, där vi kämpade med och omfamnade den berg-och-dalbanan som är Busy minds. Det som var väldigt viktigt för mig är att inte peka några som helst fingrar, det handlar om två omtänksamma personer som försöker få det att fungera, men som tyvärr måste dra slutsatsen att deras förhållande inte kan lyckas. Det är medlidande och mjukt, men du kan känna spänningen och frustrationen byggas upp under ytan.”

Busy minds är Charlys första egenproducerade singel och den släpps tillsammans med en video som kommer den 8:e Juni. Videon är regisserad av Richard Perryman och du ser resultatet här nedan.

Charly Haze

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011