Om du känner att du längtar efter somriga poplåtar som verkligen sprudlar av energi så kan singeln Maybe it will always be like this med finska Salright vara precis det du behöver. Med en stor frihetskänsla i arrangemanget, likt känslan av att åka utmed en lång landsväg, skapar Noah Pajunen som han egentligen heter ett filmiskt ljudlandskap. Riktigt härlig känsla måste jag säga.

Popmuzik Lover

Maybe it will always be like this handlar om att försöka bevara den där bubblande energin man får i inledningen av ett förhållande. Att den där känslan av nyförälskelse bara fortsätter utan att avta. Just den känslan lyckas definitivt Salright hålla fast vid med denna singel. I alla fall under fyra munter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.