Om du känner att du längtar efter somriga poplåtar som verkligen sprudlar av energi så kan singeln Maybe it will always be like this med finska Salright vara precis det du behöver. Med en stor frihetskänsla i arrangemanget, likt känslan av att åka utmed en lång landsväg, skapar Noah Pajunen som han egentligen heter ett filmiskt ljudlandskap. Riktigt härlig känsla måste jag säga.

Popmuzik Podcast

Maybe it will always be like this handlar om att försöka bevara den där bubblande energin man får i inledningen av ett förhållande. Att den där känslan av nyförälskelse bara fortsätter utan att avta. Just den känslan lyckas definitivt Salright hålla fast vid med denna singel. I alla fall under fyra munter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011