Svenska JAYNIE är tillbaka med en ny lekfull pop-låt som bär på både attityd och hit-potential. Tidigare uppmärksammade bloggen hennes låt Socially Awkward, den här gången har artisten skruvat upp tempot lite och bjuder på den otroligt medryckande låten Blame. Lyssnar ni riktigt noga kan ni höra en liten stårk-effekt som kommer in strax innan refräng. En sån detalj kan i alla fall jag gå igång på lite extra och tycka gör en hel låts produktion. 

Favoriter Apple Music

Pratar vi innebörd handlar singeln Blame om konsten att vara envis i en argumentation med en annan människa. Och om även den man argumenterar med är envis resulterar det ofta i onödig irritation och viljan att få sista ordet sagt. 

Såhär säger artisten om låten Blame

”Det är som att spela schack, du måste vara smart och känna till nästa steg för att förstöra de andra personernas plan (aka tryck på rätt knappar för att få ett resultat som är till din fördel). Men det är dumt, för i slutändan är det BARA ett spel, men det kan bli lite för allvarligt och då är det inte kul längre. Att veta när du har gått för långt är det svåraste tror jag.”

I Blame får vi ytterligare ett lovande smakprov från vad jag tror en kommande svensk pop-stjärna. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.