Svenska JAYNIE är tillbaka med en ny lekfull pop-låt som bär på både attityd och hit-potential. Tidigare uppmärksammade bloggen hennes låt Socially Awkward, den här gången har artisten skruvat upp tempot lite och bjuder på den otroligt medryckande låten Blame. Lyssnar ni riktigt noga kan ni höra en liten stårk-effekt som kommer in strax innan refräng. En sån detalj kan i alla fall jag gå igång på lite extra och tycka gör en hel låts produktion. 

Favoriter Apple Music

Pratar vi innebörd handlar singeln Blame om konsten att vara envis i en argumentation med en annan människa. Och om även den man argumenterar med är envis resulterar det ofta i onödig irritation och viljan att få sista ordet sagt. 

Såhär säger artisten om låten Blame

”Det är som att spela schack, du måste vara smart och känna till nästa steg för att förstöra de andra personernas plan (aka tryck på rätt knappar för att få ett resultat som är till din fördel). Men det är dumt, för i slutändan är det BARA ett spel, men det kan bli lite för allvarligt och då är det inte kul längre. Att veta när du har gått för långt är det svåraste tror jag.”

I Blame får vi ytterligare ett lovande smakprov från vad jag tror en kommande svensk pop-stjärna. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.