Det var i höstas som jag blev helt golvad av KLARA och hennes röst när hon sjöng på den emotionella singeln Find your way home av Joakim Lundell. Så mycket känsla i röst och uttryck. Det var verkligen en röst jag ville höra mer av.

Popmuzik Popcast

Bakom det svårsökta namnet hittar vi Klara Almström. Just nu går sångerskan på Rytmus musikgymnasium samt att hon har podden Tonårsliv tillsammans med artistkollegan Adrian Macéus. Så många järn i elden, helt klart.

Nu är det dags att lägga till ytterligare ett järn när KLARA idag släpper solodebuten You think you know. En läckert medryckande poplåt där sångerskan får visa upp en annan sida är den på Find your way home. Nu har den emotionella sidan av KLARA bytts mot en kaxig när sångerskan sjunger om en relation med någon som man börjar bli sjukt trött på. När man märker att ens partner inte verkar bättra sig är det bara att lämna.

You think you know är skriven av Nils Rulewski Stenberg, Cecilia Nyqvist och Darius Kaya, samt att jag måste ge extra beröm för det verkligen Kick Ass:iga omslaget där vi kan se KLARA väldigt mycket likna Hit-Girl. Lysande!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.