Det var i höstas som jag blev helt golvad av KLARA och hennes röst när hon sjöng på den emotionella singeln Find your way home av Joakim Lundell. Så mycket känsla i röst och uttryck. Det var verkligen en röst jag ville höra mer av.

Bakom det svårsökta namnet hittar vi Klara Almström. Just nu går sångerskan på Rytmus musikgymnasium samt att hon har podden Tonårsliv tillsammans med artistkollegan Adrian Macéus. Så många järn i elden, helt klart.

Nu är det dags att lägga till ytterligare ett järn när KLARA idag släpper solodebuten You think you know. En läckert medryckande poplåt där sångerskan får visa upp en annan sida är den på Find your way home. Nu har den emotionella sidan av KLARA bytts mot en kaxig när sångerskan sjunger om en relation med någon som man börjar bli sjukt trött på. När man märker att ens partner inte verkar bättra sig är det bara att lämna.

You think you know är skriven av Nils Rulewski Stenberg, Cecilia Nyqvist och Darius Kaya, samt att jag måste ge extra beröm för det verkligen Kick Ass:iga omslaget där vi kan se KLARA väldigt mycket likna Hit-Girl. Lysande!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply