Räddades av en sång är Tomas Rimeikas breakup-låt. Men också en låt om att våga visa känslor. När kärleken tar slut och man tar steget in i singellivet kan man antingen grotta ner sig och tycka synd om sig själv i tystnad, eller så får man ut sina känslor. Det är just det som Tomas både gör och uppmanar oss att göra på nya singeln. Speciellt är det en uppmaning till oss män. Att vi måste bli bättre på att vara öppna med våra känslor i främst sorg. Inte bara visa upp en stark tyst fasad.

Svensk Pop Apple Music

Räddades av en sång är långt ifrån en deppig breakup-låt dock. Det är eufori och glädje. Även om det är något vemodigt över texten, så är det mer upplyftande och peppande än något som drar ner en. Det gillade jag. För visst behöver man glädjen även i sorg? Det är ju det som hjälper en gå vidare.

Till låten har Tomas släppt en musikvideo skapad av Linus Grötting och Daniel Askås, samt att den är inspelad i Säffle. Om låten och videon berättar Tomas för bloggen:

”Jag gick igenom en separation för ett tag sen. Bearbetade det genom att skriva den här låten. Den handlar om hur musiken räddade mig. 
Jag är inte så bra på att stanna i ledsna känslor. Har svårt att skriva deppiga låtar. Så denna låt är mest desperat lycklig med gråten i ögat typ. 
Videon spelades in en sommardag i centrala Säffle och visar mig ensam kvar på perrongen då oväntad hjälp dyker upp. En keytar!!! Hoppas ni gillar den.”

Premiären ser du här i bloggen.

Följ Tomas Rimeika på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011