Det måste vara magiskt för en artist att kunna lyfta sina åsikter och tankar genom sin musik. Det är just det som Andrea Lundquist gör på sin senaste singel Jag ber inte om mycket. En låt full av betraktelser om oss alla. Om kriget mot kvinnan som bara vill vara fria och göra som de vill. Om hur vi målar upp en fasad på sociala medier för att vinna likes-tävlingen. Men också om att låta de unga få vara barn, utan orimliga krav.

Apple Music Svensk Pop

Det är en tänkvärd text. Som får en att stanna upp och kanske få en att förstå hur galen värld vi trots allt lever i och hur mycket som kan förändras till det bättre för oss alla. Sedan är det snyggt när låten helt byter ritning i sitt arrangemang under sista versen. Lite som; det är det här du ska fokusera på.

Följ Andrea Lundguist på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.