Det måste vara magiskt för en artist att kunna lyfta sina åsikter och tankar genom sin musik. Det är just det som Andrea Lundquist gör på sin senaste singel Jag ber inte om mycket. En låt full av betraktelser om oss alla. Om kriget mot kvinnan som bara vill vara fria och göra som de vill. Om hur vi målar upp en fasad på sociala medier för att vinna likes-tävlingen. Men också om att låta de unga få vara barn, utan orimliga krav.

Popmuzik Lover Patreon

Det är en tänkvärd text. Som får en att stanna upp och kanske få en att förstå hur galen värld vi trots allt lever i och hur mycket som kan förändras till det bättre för oss alla. Sedan är det snyggt när låten helt byter ritning i sitt arrangemang under sista versen. Lite som; det är det här du ska fokusera på.

Följ Andrea Lundguist på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011