Per Gessle låter meddela att han åker på ny internationell turné med Roxette! Även om Marie Fredriksson aldrig går att ersätta har Gessle funderat mycket och länge på vem som hade kunnat göra henne mest rättvisa. Valet landade tillslut på Lena Philipsson och ju mer jag smakar på denna combo, desto mer övertygad blir jag om att det kan funka hur bra som helst!

Popmuzik Podcast

”Marie kommer alltid vara oersättlig och jag är inte intresserad av att starta en ny duo. Men jag har grubblat över hur jag ska sköta om denna låtskatt på bästa sätt. Idén att bjuda in Lena till Roxette kändes enormt lockande”

Per Gessle

För att skapa den där ultimata känslan av sammansvetsning väljer de två artisterna nu att släppa en gemensam låt. Tillsammans har de skapat singeln Sällskapssjuk, en somrig oskyldig hymn om kärlek. I sammanhanget, en oförarglig poplåt som kanske inte säger så mycket mer än att artisternas röster kommer smälta samman som hand i handske under kommande turné.

Sällskapssjuk är även titelspåret från Per Gessles kommande duettalbum som han släpper till hösten, från vilken vi tidigare höst singeln Beredd tillsammans med Molly Hammar.

Vad tror ni om detta samarbete? Kan det bli succé?
Vad det än blir så kommer du även i fortsättningen kunna hitta spännande musiktips i bloggen. Så bokmärk gärna Popmuzik i din webbläsare, samt spara ner en genväg till bloggen i din mobil. På det viset är nya musiktips bara ett klick bort.
Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
8
+1
23
+1
0
+1
1
+1
1
+1
2
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011