Den belgiske artisten Ben Wolf är tillbaka i bloggen. Nya singeln heter Bitter, något som artisten sjunger att han inte kan bli.
Texten är baserad på en händelse i Bens liv och målar upp situationen att möta ens ex för första gången sedan uppbrottet. I detta fallet under en begravning till en gemensam vän. Med låten vill Ben belysa alla de känslor som man har efter att ha avslutat ett förhållande och att man helt enkelt måste acceptera att den man älskar (eller älskade) har en annan nu.

Följ på Apple Music

Arrangemanget av Bitter är avskalat och enkelt, vilket gör det än mer effektfullt. Ben sjunger till en gitarr som sedan förstärks med lager av trummor och synthar vilket ger den där känslan av ärlighet och sovrumspop.
Man känner definitivt en doft av Ed Sheeran i uttryck och arrangemang här. Ed är ju mästare på denna typ av avskalad och rytmisk pop med ärliga texter. Att Ben Wolf är inspirerad i samma skola kan nog ses som ett steg på vägen mot att upptäckas av samma publik. Vilket bara känns som en tidsfråga.

Följ Ben Wolf på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011