Den belgiske artisten Ben Wolf är tillbaka i bloggen. Nya singeln heter Bitter, något som artisten sjunger att han inte kan bli.
Texten är baserad på en händelse i Bens liv och målar upp situationen att möta ens ex för första gången sedan uppbrottet. I detta fallet under en begravning till en gemensam vän. Med låten vill Ben belysa alla de känslor som man har efter att ha avslutat ett förhållande och att man helt enkelt måste acceptera att den man älskar (eller älskade) har en annan nu.

Apple Music

Arrangemanget av Bitter är avskalat och enkelt, vilket gör det än mer effektfullt. Ben sjunger till en gitarr som sedan förstärks med lager av trummor och synthar vilket ger den där känslan av ärlighet och sovrumspop.
Man känner definitivt en doft av Ed Sheeran i uttryck och arrangemang här. Ed är ju mästare på denna typ av avskalad och rytmisk pop med ärliga texter. Att Ben Wolf är inspirerad i samma skola kan nog ses som ett steg på vägen mot att upptäckas av samma publik. Vilket bara känns som en tidsfråga.

Följ Ben Wolf på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.