Redo för en stark popballad?
Det är just det som Kenzie Cait ger oss när hon släpper singeln That girl. En låt för människor som förlåter alldeles för lätt, som har hjärtat på utsidan och ständigt försöker att laga andra människor. Resultatet är denna pianoballad med snygg filmisk stämning och arrangemang. Måste ju säga att de där stora trummorna tillsammans med stark och samtidigt bräcklig sång och melodi älskar man ju.

POPMUZIK LOVER 2

Kaitlin Stark och jag skrev den här låten i min collegelägenhet om ett ex som jag vet inte är bra för mig, men jag verkar inte komma över. Efter att låten blev viral (1,7 miljoner visningar än så länge) på TikTok, har tusentals unga tjejer som fått förståelse med låten efterlyst att den ska släppas. Jag är glad över att dela en låt om en hjärtskärande men ändå relaterbar upplevelse för tusentals tjejer som jag.”

Följ Kenzie Cait på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011