Redo för en stark popballad?
Det är just det som Kenzie Cait ger oss när hon släpper singeln That girl. En låt för människor som förlåter alldeles för lätt, som har hjärtat på utsidan och ständigt försöker att laga andra människor. Resultatet är denna pianoballad med snygg filmisk stämning och arrangemang. Måste ju säga att de där stora trummorna tillsammans med stark och samtidigt bräcklig sång och melodi älskar man ju.

Nordiska Favoriter

Kaitlin Stark och jag skrev den här låten i min collegelägenhet om ett ex som jag vet inte är bra för mig, men jag verkar inte komma över. Efter att låten blev viral (1,7 miljoner visningar än så länge) på TikTok, har tusentals unga tjejer som fått förståelse med låten efterlyst att den ska släppas. Jag är glad över att dela en låt om en hjärtskärande men ändå relaterbar upplevelse för tusentals tjejer som jag.”

Följ Kenzie Cait på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.