Alyssa Caroline är en artist från USA som släppt musik under de senaste fyra åren. Bland annat singlarna Brick walls och Through it all streamades en hel del när de släpptes.

Apple Music

Nu är Alyssa aktuell med singeln Wide awake. En charmig poplåt som sångerskan skrivit som ett uppvaknande för en vän till henne att ta steget ifrån en trasig relation. Att istället hitta friheten och stå på egna ben.

På det hela blir det en fin poplåt och stöd för en vän som ganska behöver den där extra pushen att ta ett osäkert steg i livet. Men det kanske är just det man behöver lite då och då för att växa och utveckla sig själv.

Du hör i alla fall resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.