Alyssa Caroline är en artist från USA som släppt musik under de senaste fyra åren. Bland annat singlarna Brick walls och Through it all streamades en hel del när de släpptes.

Popmuzik Lover

Nu är Alyssa aktuell med singeln Wide awake. En charmig poplåt som sångerskan skrivit som ett uppvaknande för en vän till henne att ta steget ifrån en trasig relation. Att istället hitta friheten och stå på egna ben.

På det hela blir det en fin poplåt och stöd för en vän som ganska behöver den där extra pushen att ta ett osäkert steg i livet. Men det kanske är just det man behöver lite då och då för att växa och utveckla sig själv.

Du hör i alla fall resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.