Wow! Det var helt ärligt första intrycket när jag hörde Daydreaming av Noelle och Virginia To Vegas. Till en nostalgisk produktion och retrodoftande skimmer är den aktuella låten en självklar pop-pärla som kommer förgylla många lyssnares öron. Känslan är upplyftande och temat är rakt upp och ned kärlek. Här talar sångarna om att dagdrömma om den där speciella personen som fastnat i hens huvud.

Favoriter Apple Music

Noelle upptäcktes faktiskt av Virginia To Vegas men fick för några år sedan ett riktigt stor genomslag efter uppladdningar av coverlåtar på YouTube. Sedan publicering av hennes tolkning av VIIV-låten Selfish har sångerskans historia skrivit sig själv. Nya låten landar perfekt i tid då artisten ska ut på vägarna som support till Virginia To Vegas och Ria Mae.

Följ Noelle på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011