Wow! Det var helt ärligt första intrycket när jag hörde Daydreaming av Noelle och Virginia To Vegas. Till en nostalgisk produktion och retrodoftande skimmer är den aktuella låten en självklar pop-pärla som kommer förgylla många lyssnares öron. Känslan är upplyftande och temat är rakt upp och ned kärlek. Här talar sångarna om att dagdrömma om den där speciella personen som fastnat i hens huvud.

Popmuzik Podcast

Noelle upptäcktes faktiskt av Virginia To Vegas men fick för några år sedan ett riktigt stor genomslag efter uppladdningar av coverlåtar på YouTube. Sedan publicering av hennes tolkning av VIIV-låten Selfish har sångerskans historia skrivit sig själv. Nya låten landar perfekt i tid då artisten ska ut på vägarna som support till Virginia To Vegas och Ria Mae.

Följ Noelle på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.