Vänta tills ni hör refrängen! The Moving Stills varvar organisk produktion med elektronisk eufori. Singeln Better vilar på glittrande elgitarrer och flertalet lager av noggrant utvalda synthar. Helheten blir en fröjd för örat och landar i den alternativa popens värld.

Nordiska Favoriter

”Det är en berättelse om att se det goda trots utmaningarna i ett förhållande. Vi skrev Better med utgångspunkt i hur fantastiskt det är att ha någon i ditt liv som du bryr dig om. Även när du saknar dem skapar det spänning att veta att ni kommer att ses igen.”

The Moving Stills

The Moving Stills har i år haft ett dunderår, i januari släppte de sitt debutalbum Sunshine Corner och turnerade sedan land och rike. Därtill blev bandet virala på Tik Tok med singeln Everybody wants to rule the world. I sin turnébuss harkvartetten puttrat på från kust till kust vilket de själva säger hörs i deras sound som hämtar inspiration från guldkustens allra bästa element.

Följ The Moving Stills på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.