Med ett spöklikt tema ger artisten Annie Green oss låten Ghost Hunting. Här tampas artisten med att en tidigare kärleksrelation fortfarande hemsöker henne i tanken. Singeln är atmosfärisk och luftig i sin produktion, sångerskans röst är nära och känslosam. Likt en thriller-film är Ghost Hunting nervkittlande och hypnotiserande. Stora trum-pukor fyller snyggt ut verserna, som bryts av med en minimalistisk build-up, för att därefter explodera i refrängerna. 

Nordiska Favoriter

Den kanadensiska artisten Annie Green imponerar således starkt med nya singeln. Här visar hon återigen prov på sin låtskrivartalang och förmåga att berätta sina historier. Artisten influeras starkt från personliga upplevelser och hennes texter är alltid från självupplevda. Trots att artisten är relativt ny på pop-scenen har hon redan hyllats av flera taste-makers och lagts till på stora spellistor på Spotify. 

Ni hör den läskigt bra singeln Ghost Hunting här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.