Med en bakgrund i Deep House och EDM försöker producenten Loenbaek skapa en unik ljudbild som ämnar till att inte spegla tidigare genrer han varit verksam inom. Lyckas Loenbaek? Ja men absolut, det är tillräckligt mycket nostalgi blandat med modernare ljudtexturer för att väcka intresse hos en bredare publik. Vad jag personligen gillar skarpt är hur synt-ljuden påminner om soundtracket till senaste säsongen av Stranger Things. Det finns en något subtil distad känsla över syntljuden som blandas med förväntan och spänning vilket från mitt perspektivs ändå är relativt nytänkande och kreativt.

Skicka in din musik

Låten No Surrender är en tragiskt men dansvänliga historia om en hopplös romantiker som inte kan slita sig från en förälskelse. Producenten har här valt att plocka in rösten från Monty Wells som definitivt passat in i denna elektroniska ljudbild. Hans röst blir nästan som ytterligare ett synt-element som förhöjer hela låten till en ny nivå.

Med låten No Surrender bryter Loenbaek ny mark med ett helt nytt sound. Experimentella syntljud blandas med både nutid och dåtid. Allt för att skapa en unik lyssningsupplevelse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011