Med en bakgrund i Deep House och EDM försöker producenten Loenbaek skapa en unik ljudbild som ämnar till att inte spegla tidigare genrer han varit verksam inom. Lyckas Loenbaek? Ja men absolut, det är tillräckligt mycket nostalgi blandat med modernare ljudtexturer för att väcka intresse hos en bredare publik. Vad jag personligen gillar skarpt är hur synt-ljuden påminner om soundtracket till senaste säsongen av Stranger Things. Det finns en något subtil distad känsla över syntljuden som blandas med förväntan och spänning vilket från mitt perspektivs ändå är relativt nytänkande och kreativt.

Nordiska Favoriter

Låten No Surrender är en tragiskt men dansvänliga historia om en hopplös romantiker som inte kan slita sig från en förälskelse. Producenten har här valt att plocka in rösten från Monty Wells som definitivt passat in i denna elektroniska ljudbild. Hans röst blir nästan som ytterligare ett synt-element som förhöjer hela låten till en ny nivå.

Med låten No Surrender bryter Loenbaek ny mark med ett helt nytt sound. Experimentella syntljud blandas med både nutid och dåtid. Allt för att skapa en unik lyssningsupplevelse.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.