Videon till I drink wine var uppenbarligen den första som spelades in från Adeles senaset album 30. En härlig soulig gospellåt som sångerskan skrivit tillsammans med albumets producent Greg Kurstin och som blivit en stor favorit bland fansen.

Skicka in din musik

Videon är regisserad av Joe Talbot. Här för vi följa sångerskan på en stor badring i en liten flod tillsammans med ett glas vin (såklart). Runt henne kan vi se olika karaktärer som dansar eller förstärker berättelsen i låten.

Adele berättade i en intervju att just vin var något hon kunde dricka och det mycket, utan att bli galet påverkad. Sprit, not so much. Men vin, absolut. Och vem gör inte det?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011