Det har blivit dags för lite Fransk elektroniskt synt-R&B från artisten L.A.U. Om något så är detta eget och faktiskt väldigt väldigt spännande. Det låter inte som mycket annat jag hört den senaste tiden och det är menat på ett positivt sätt. Artisten experimenterar med luftiga synt-texturer och framåtdrivande RnB-beats som matchas med magisk sång från artisten själv. 

Apple Music Svensk Pop

Själva låten är faktiskt lite av ett sätt för artisten själv att frikoppla sig från alla förväntningar folk har på hans musik och rikta snarare fokus på vad han själv vill. Med låten Le Nord är L.A.U helt enkelt trött på att få icke-kontruktiv kritik på sitt musikskapande som bara leder till en nedåtgående spiral. Detta är hans sätt att återta stt artistiska uttryck och göra musik som tilltalar honom själv. Helt rätt väg att gå om du frågar mig, min inställning är att om du själv gillar det du gör kommer andra garanterat göra det med. Entusiasm och passion smittar alltid av sig i slutändan. 

Artistnamnet L.A.U står för Love Anchors Unity. Istället för att göra en taskig översättning låter jag helt enkelt detta vackra artistnamn stå på engelska. Med en inställning att vilja lära av livet berättar denna artist historier ur sin livsres och bjuder in oss lyssnare till reflektion. 

Som en frisk fläkt i electro-pop ger nu L.A.U oss den magiska singeln Le Nord som förtjusande nog sjungs på Franska. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.