Det har blivit dags för lite Fransk elektroniskt synt-R&B från artisten L.A.U. Om något så är detta eget och faktiskt väldigt väldigt spännande. Det låter inte som mycket annat jag hört den senaste tiden och det är menat på ett positivt sätt. Artisten experimenterar med luftiga synt-texturer och framåtdrivande RnB-beats som matchas med magisk sång från artisten själv. 

Följ på Apple Music

Själva låten är faktiskt lite av ett sätt för artisten själv att frikoppla sig från alla förväntningar folk har på hans musik och rikta snarare fokus på vad han själv vill. Med låten Le Nord är L.A.U helt enkelt trött på att få icke-kontruktiv kritik på sitt musikskapande som bara leder till en nedåtgående spiral. Detta är hans sätt att återta stt artistiska uttryck och göra musik som tilltalar honom själv. Helt rätt väg att gå om du frågar mig, min inställning är att om du själv gillar det du gör kommer andra garanterat göra det med. Entusiasm och passion smittar alltid av sig i slutändan. 

Artistnamnet L.A.U står för Love Anchors Unity. Istället för att göra en taskig översättning låter jag helt enkelt detta vackra artistnamn stå på engelska. Med en inställning att vilja lära av livet berättar denna artist historier ur sin livsres och bjuder in oss lyssnare till reflektion. 

Som en frisk fläkt i electro-pop ger nu L.A.U oss den magiska singeln Le Nord som förtjusande nog sjungs på Franska. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011