Det har blivit dags för lite Fransk elektroniskt synt-R&B från artisten L.A.U. Om något så är detta eget och faktiskt väldigt väldigt spännande. Det låter inte som mycket annat jag hört den senaste tiden och det är menat på ett positivt sätt. Artisten experimenterar med luftiga synt-texturer och framåtdrivande RnB-beats som matchas med magisk sång från artisten själv. 

Själva låten är faktiskt lite av ett sätt för artisten själv att frikoppla sig från alla förväntningar folk har på hans musik och rikta snarare fokus på vad han själv vill. Med låten Le Nord är L.A.U helt enkelt trött på att få icke-kontruktiv kritik på sitt musikskapande som bara leder till en nedåtgående spiral. Detta är hans sätt att återta stt artistiska uttryck och göra musik som tilltalar honom själv. Helt rätt väg att gå om du frågar mig, min inställning är att om du själv gillar det du gör kommer andra garanterat göra det med. Entusiasm och passion smittar alltid av sig i slutändan. 

Artistnamnet L.A.U står för Love Anchors Unity. Istället för att göra en taskig översättning låter jag helt enkelt detta vackra artistnamn stå på engelska. Med en inställning att vilja lära av livet berättar denna artist historier ur sin livsres och bjuder in oss lyssnare till reflektion. 

Som en frisk fläkt i electro-pop ger nu L.A.U oss den magiska singeln Le Nord som förtjusande nog sjungs på Franska. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply