Efter stor framgång med sin debut EP Polished återvänder Los Angeles baserade artisten Skofee med en remix av fansens favoritlåt Spiderman. Denna gång polerad till elektronisk perfektion med sin post pop remix. Det en blandning av distinkta och drömmande indiepop-ljud där låten är lyxig och rik i sitt sound. Jag måste erkänna att jag blir väldigt intresserad, både när jag lyssnar på låten Spiderman (Post Pop Remix) och hör vad Skofee gör för typ av musik. 

Skicka in din musik

Vem är denna talangfulla musiker då? Uppvuxen i Kansas USA med föräldrar som lyssnade till blues och folkmusik och hon själv sjung i kör och höll på med musikteater. Har Skofee en berikade musikbakgrund, något artisten försöker hedra i det egna musikskapandet genom att göra vad hon kallar ”alternativ pop”. Därtill har artisten en otroligt igenkännbar ton i sin röst som i min mening omedelbart fängslar lyssnaren.  

Musiken hon gör ämnar att engagera oss lyssnare genom emotionella, uppriktiga texter av självreflektion. Så här säger Skofee:

”Jag lockas av låtar som erkänner fel och arbetar igenom känslor i realtid snarare än att presentera slutsatsen inslagen i någon slags tidskronologisk linje”

Ni ser den snygga lyric-videon till Spiderman (Post Pop Remix) här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011