Ivory Layne är en sångerska från Nashville som just nu är aktuell med EP:n Confetti. Från den kan du här lyssna samt se videon till låten Lonely hearts.

Popmuzik Podcast

Här bjuds vi på klassisk pop som byggs upp från ett piano för att blomma ut i mer rytmisk arrangemang. Väldigt radiovänligt och filmiskt i stilen, vilket jag uppskattade. Lägg sedan till sångerskans något vemodiga sång över det hela och det är definitivt något att lyssna på.

EP:n i sig är producerad av Nick Atkinson and Edd Holloway från The Barn Productions och ges ut av Justin Timberlakes bolag Villa 40.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011