Med ett härligt upplyftande arrangemang släppte Joel Nuñez och Cecilia Kallin singeln Wait for me för några veckor sedan. En låt som även är ett av av finalbidragen i P4 Nästa Västerbotten som går av stapeln den 31:a Maj.

DOLBY ATMOS

Wait for me är en låt om vänskap, kärlek och att alltid finnas där för varandra. Allt producerat till en medryckande och upplyftande folk-poplåt. Själv blev jag helt lycklig av låten och dess smittsamma positiva känsla.

Om singeln berättar Cecilia för bloggen:

”Att mixa pop med folkmusik är något som ligger mig varmt om hjärtat ända sedan Timoteij-tiden. I Wait for me finns även mycket av Joels country- och americanainfluenser, vilka ger den där extra energin och drivet som jag är svag för!”

Nu släpps musikvideon till Wait for me, som har premiär här i bloggen.
För regin står Oscar Nilsson, där vi får följa Joel och Cecilia genom en dag när de går om varandra och det verkar som de aldrig kommer att ses. Hur det går för dem kan du se i videon.

Om arbetet med videon berättar Cecilia:

”Under större delen av videon är jag och Joel på olika platser och flera liknande saker händer oss parallellt. Ibland är vi också nära rent geografiskt, men trots det råkar vi precis missa varandra. Vi ville att det skulle symbolisera en stark och villkorslös kärlek, där det enda hindret är timingen. Titeln Wait for me syftar till att vänta på varandra tills tiden – förhoppningsvis – en dag är inne.”

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011