Men OMG vilket skönt sound! Ja ungefär så tänkte jag när jag lyssnade till Klara Zangerls senaste singel Trial Day. Det är soul, R&B men ändå pop och Klaras röst är som klippt och skuren för den är typen av musik, rytmiseringen och tonaliteten går som hand i handske. När låten tillslut når de där sista ad-libsen av kristallklar falsett-wale är jag såld! Det känns som det bara är en tidsfråga innan denna 19-åriga talang tar Sverige med storm.

DOLBY ATMOS

Vem är artisten Klara Zangerl då? För övrigt ett väldigt coolt artistnamn. Jo, hon började faktiskt sjunga opera som liten för att sedermera plugga musikrelaterade ämnen under sin skolgång och därefter debutera med sin egenproducerade EP Yes. Därefter har artisten slitit hårt i studion för att ytterligare utvecklat sitt sound och det är ganska uppenbart att opera inte längre är hennes inspirationskälla för musik. Det har snarare lämnat plats för drottningar och legender av soul och R&B.

Singeln Trial Day är första smakprovet från en kommande EP som lovar mer R&B influerat sound och Klara Zangerls otroligt närvarande och musikaliskt begåvade stämma.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011