Emil Löfström från Göteborg debuterar som O!Dorian när han nu släpper singeln Going to the Mecca. En låt där artsten sjunger om att vilja ta sig någon annanstans där man helt enkelt får vara sig själv.

Nordiska Favoriter

Going to the Mecca i sig är skriven och producerad av ingen mindre än Martin Permer som även ligger bakom MAIN och Francesca e Luigi. Låten bjuder på storlagen pop där man inte sparat på det är extra allt i produktionen. Att Emil själv beskriver musiken som Grand Luxury Overdose är både helt rätt och en fingervisning om var inspirationen kommer ifrån; Army of Lovers album från 1991 hette ju Massive Luxury Overdose. Du kommer definitivt känna igen lite av attityden och känslan av Army of Lovers i O!Dorian. Men också lite Pet Shop Boys, speciellt deras samarbete med artisten Cicero från början av 90-talet. Det är just här på 90-talet som mycket av ljudbilden hos O!Dorian är hämtad.

För den som gillar remixar kommer en del knippe med klubbmixar av Going to the Mecca att släppas den 27:e Januari signerade Paul Rein, Stormby, Cliff Wedge och VnA.

Följ O!Dorian på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.