Dags för en debutant i bloggen igen.
Denna gång är det folksångerskan Emily Nicole Green från New York City, som släpper den vackert vemodiga singeln It’s gonna be okay. Till snygga stråklar och klassisk folkpop-sättning sjunger sångerskan om att saker kommer att bli okej. Även om man matas med mörker som klimatkris och krig, eller när livet generellt bara känns svårt med motgångar behöver man den där mjuka kramen som verkligen kan trösta en. Det är just det Emily Nicole gör med sin musik.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar sångerskan:

”Jag tänker på It’s gonna be okay som en slags vaggvisa som vi kan sjunga för oss själva och med människor vi älskar när saker känns för svårt, för läskigt eller för utom kontroll. Vuxna behöver också vaggvisor. Vi behöver hjälp att hantera våra känslor. Livet kräver mycket av oss. Ibland behöver vi leta efter livlinor. Musik kan dyka upp för oss på begäran, genomsyra oss med motståndskraft och hjälpa oss att läka. Jag hoppas att den här låten kan vara en salva för de hjärtan som behöver den.”

Emily Nicole Green släpper EP:n Outrunning The Animal i Oktober med ytterligare fyra låtar.

Emily Nicole Green

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011