The Hidden Gems debuterar här med singeln My favorite stranger, som framförs av Crystal St. John. Låten i sig är härligt medryckande och upplyftande. Med en lekfull och positiv känsla handlar My favorite stranger om kärleken en förälder visar till ens barn. Men också det faktum att deras bebis är en främling som kommer att växa till en självständig person med sina egna tankar och åsikter.

Svensk Pop Apple Music

Robert Murphy i The Hidden Gems berättar:

”Min favoritrad i texten kommer från en vän, skådespelerskan Marci Miller, som en gång skrev på Instagram om sin nyfödda: ”Vi ser i färger som vi aldrig visste existerade.” Vi anpassade den till att säga, ”Om vi bara visste vad vi skulle göra, men de här färgerna är så nya.”  Det finns ingen brukanvisning för att vara förälder – man måste verkligen flyga blind och växa med sin bebis, och det är budskapet vi försökte förmedla.”

The Hidden Gems grundades av Robert Murphy och när han letade efter en sångerska för sin demo hittade han Crystal St. John och de började omedelbart att jobba ihop.

”Robert skickade mig en demo av låten och jag var i princip tvungen att översätta hur det här skulle låta med min röst och min egen moders-spin på låten, då jag inte är mamma, men jag tycker att den här passade väldigt bra. för jag känner att jag har en slags moderspersonlighet.”

Crystal St. John

The Hidden Gems

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011