The Hidden Gems debuterar här med singeln My favorite stranger, som framförs av Crystal St. John. Låten i sig är härligt medryckande och upplyftande. Med en lekfull och positiv känsla handlar My favorite stranger om kärleken en förälder visar till ens barn. Men också det faktum att deras bebis är en främling som kommer att växa till en självständig person med sina egna tankar och åsikter.

Popmuzik Popcast

Robert Murphy i The Hidden Gems berättar:

”Min favoritrad i texten kommer från en vän, skådespelerskan Marci Miller, som en gång skrev på Instagram om sin nyfödda: ”Vi ser i färger som vi aldrig visste existerade.” Vi anpassade den till att säga, ”Om vi bara visste vad vi skulle göra, men de här färgerna är så nya.”  Det finns ingen brukanvisning för att vara förälder – man måste verkligen flyga blind och växa med sin bebis, och det är budskapet vi försökte förmedla.”

The Hidden Gems grundades av Robert Murphy och när han letade efter en sångerska för sin demo hittade han Crystal St. John och de började omedelbart att jobba ihop.

”Robert skickade mig en demo av låten och jag var i princip tvungen att översätta hur det här skulle låta med min röst och min egen moders-spin på låten, då jag inte är mamma, men jag tycker att den här passade väldigt bra. för jag känner att jag har en slags moderspersonlighet.”

Crystal St. John

The Hidden Gems

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.