Den klassiska trummaskinen 808 har verkligen gjort en comeback med den starka 80-tals våg som genomsyrar popmusiken just nu. Artisten HYRA gör inget undantag för detta i låten Broken Heart. En catchy pop-låt som inte försöker vara något annat än just ren och skär pop. Med en viss touch av live-influerad produktion får vi här extremt mycket attityd och retro-vibes. Just attityden hämtar HYRA från ikoner som Stevie Nicks och Emily Haines

Popmuzik Podcast

Efterfrågan på det här relativt nya pop-tillskottet har varit enorm. Hennes tidigare singlar har adderats på mängder av spellistor och hon har dessutom blivit omnämnd som en up-and-coming artist värd att hålla ögonen på. 

Den här numera Los Angeles baserade sångerskan ger oss otroligt medryckande pop med låten Broken Heart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.